Godt og grundig utført arbeid. Gode løsninger. Det tok noe lenger tid enn antatt, noe som påvirket prisen (hadde timepris), men det skyldtes blant annet gamle skjevheter og dårlig snekkerarbeid gjort tidligere. Vi er uansett fornøyde!
— L. K. Nesheim 10. okt 2014
Bra service og kom til avtalt tid, kan anbefales
— P. Andersen 19. sep 2014
Veldig godt fornøyd med hele prosessen. Regner med at resultatet blir bra også, men det kan jeg ikke vite sikkert før det har regnet en stund....
— L. Hadland 02. apr 2014
Startet med et raskt og oversiktlig anbud. God tømmermann som utførte en veldig bra jobb. Kom på avtalt tid, var ryddig og hadde god kontroll på alt. Anbefales
— T. Henriksen 22. apr 2014
Veldig fornøyd med jobben. Kom med gode faglige og godt begrunnet løsninger. Ryddig i jobben, dvs kostet opp etter seg og pakket søppel i avfallssekker.. Vi hadde ikke fastpris men timebasert, god kvalitet koster gjerne litt mer men absolutt verdt det.
— t. laumann 02. jul 2013
Hinna Bygg gjorde en super jobb til avtalt tid. Kan anbefales!
— k. aasen 17. mai 2014
Utførte oppdraget før frist og til noen hundrelapper mindre enn estimert pris. Er strålende fornøyd med kvaliteten på arbeidet. Anbefales. Vil benytte meg av Hinna Bygg igjen til andre fremtidige oppdrag.
— K. Riple 27. jan 2013
Jobben ble meget godt gjennomført av hyggelige tømmermenn! Tilbud i forkant var oversiktelig, - og jeg ble oppdatert underveis i oppdraget.
— J. H. Eide 27. jun 2013
Takarbeid i enebolig fra 1971: - byttet takhatt (tettet lekkasje) - sette inn Velux takvindu. Bra håndverk, fagkunnskap, nøyaktig utføring. Gjerne igjen.
— M. Apel 16. apr 2013